ORANGEPRO

ORANGEPRO

وبلاگی در مورد دنیای کامپیوتر
ORANGEPRO

ORANGEPRO

وبلاگی در مورد دنیای کامپیوتر

20 توصیه به کاربران کامپیوتر

۱) حتی الامکان سعی کنید از دکمه ری استارت (یا Reset) و یا کلید پاور روی کیسِ کامپیوتر برای خاموش کردن و یا راه اندازی مجدد سیستم استفاده نکنید. ضمن آنکه یادتان نرود پس از خاموش کردن کیس، مانیتور را هم خاموش کنید.

۲) وقتی کامپیوترتان روشن است، هرگز برق آن را قطع نکنید، چرا که ممکن است موجب آسیب دیدن قطعات سیستم و یا ایجاد خرابی در سیستم عامل (ویندوز) گردد.

۳) همواره از نصب بودن برنامه ضدویروس مطمئن باشید و سعی کنید حداقل هر هفته آنتی ویروس خود را بروز (Update) کنید. (در این مورد مقالاتی درتالار گفتگوی سایت میکرو رایانه وجود دارد) در هنگام اتصال و استفاده از اینترنت حتما به هشدارهای برنامه ضدویروس تان توجه کنید.

۴) از قرار دادن بلندگوهای کامپیوتر در کنار مانیتور خودداری کنید چرا که خاصیت مغناطیسی بلندگوها ممکن است در عملکرد مانیتور اخلال ایجاد کند. (مانیتورهای LCD اشکالی اندارد)

۵) از پاک کردن فایل هایی که نمی دانید برای چه برنامه ای هستند و یا چه کاربردی دارند خودداری کنید. توجه کنید که درایوهای C و D در اغلب کامپیوترها حاوی برنامه های اصلی سیستم می باشند و پاک کردن پوشه یا فایلهای ناشناس از آنها، ممکن است موجب خرابی ویندوز گردد.

۶) برنامه هایی را که کاربردشان را نمی دانید نصب نکنید چرا که نصب بی مورد برنامه ها موجب کند شدن سیستم و حتی ممکن است موجب خرابی ویندوز گردد.

۷) در صورتی که نرم افزار ضد ویروس از نصب برنامه ای جلوگیری کرد، سعی نکنید با بستن ضد ویروس برنامه را نصب کنید، بدیهی است که در این گونه موارد ممکن است برنامه مورد نظر ویروسی باشد.

۸) هرگز درایوی (پارتیشن هارد دیسک) را به طور کامل پر نکنید. در بسیاری از مواقع اگر درایوی (خصوصا درایو C) پر شود موجب از کار افتادن ویندوز می گردد.

اگر با پیغام Low Space مواجه شدید احتمالا یکی از درایوهای کامپیوترتان پر شده، پس هرچه سریع تر بخشی از اطلاعات غیرمهم آن را حذف و یا به درایو دیگری منتقل کنید. موقع کپی از DVD یا CD، فایل تصویر (Image) در درایوی که ویندوز نصب است، ایجاد می شود، بنابراین فضای زیادی برای این کار لازم است (بیش از ۴.۷GB).

۹) در صورتی که ولتاژ برق منزل شما ضعیف است و یا نوسان دارد حتما از یک محافظ کامپیوتر مناسب استفاده کنید. نوسانات ولتاژ برق بیشترین صدمه را به سیستم های الکترونیکی وارد می سازند.

۱۰) سعی کنید درجه حرارت محیطی را که کامپیوتر در آن قرار دارد، خنک نگه دارید.

۱۱) هر چند وقت یکبار بازی ها و یا برنامه هایی که دیگر با آنها کار نمی کنید، حذف کنید.

۱۲) برای حذف یک برنامه و یا بازی حتما از طریق مسیر Control Panel و سپس Add/Remove Program اقدام کنید و سپس برنامه ایی را که می خواهید حذف کنید از لیست انتخاب کرده و دکمه Add/Remove را بزنید و روند حذف را ادامه دهید تا برنامه حذف گردد. هرگز فایلهای برنامه را به طور دستی پاک نکنید. (در این مورد مقالاتی درتالار گفتگوی سایت میکرو رایانه وجود دارد).

۱۳) سعی کنید به خواندن پیام های ویندوز عادت کنید و ترجمه آنها را یاد بگیرید.

۱۴) حتی الامکان سی دی های خش دار را در داخل دستگاه قرار ندهید چون موجب ضعیف شدن اُپتیک سی دی رام و یا رایتر شما خواهد شد.

۱۵) اگر چاپگر شما جوهر افشان است سعی کنید هر هفته چند برگ با آن چاپ کنید تا هِد و جوهر آن خشک نشود.

۱۶) در صورتی که می خواهید از اینترنت استفاده کنید (در این مورد مقالاتی درتالار گفتگوی سایت میکرورایانه وجود دارد) بهتر است تلفن های منزل را از پریز کشیده تا نویز (پارازیت) گوشی ها روی سرعت اینترنت شما تاثیر منفی نگذارند. اتصالات نامناسب باعث کاهش سرعت اینترنت می گردند. همواره از محکم و مطمئن بودن اتصالات تلفن و کابل کشی منزل خود، از تابلوی ورودی ساختمان تا محل اتصال به کامپیوتر، اطمینان حاصل کنید.

۱۷) ولوم بلندگوهایتان را در بالاترین حد قرار ندهید چون ممکن است موجب سوختن و یا نیم سوز شدن بلندگوها گردد.

۱۸) هرگز سیستم را بی مورد باز نکنید و یا قطعات حساسی مانند هارد و یا سی پی یو و رَم را از سیستم جدا نکنید. چون علاوه بر ابطال گارانتی سیستم، ممکن است قطعه مورد نظر آسیب ببیند.

۱۹) کپی کردن فایل های حجیمی مانند فیلم ها و فایل های صوتی موجب کند شدن هارد و همچنین خرابی تدریجی هارد خواهد شد. بنابراین سعی کنید فایلهای صوتی و تصویری حجیم را در سی دی و یا دی وی دی ها ذخیره کنید.

۲۰) سیستم شما هر چقدر هم سریع باشد نباید انتظار داشته باشید که کارهایی مثل میکس فیلم را به سرعت انجام دهد، چرا که برنامه های میکس فیلم در صورتی با سرعت اجرا می شوند که علاوه بر سرعت بالای سیستم و زیاد بودن مقدار رَم، سیستم شما مجهز به کارتهای مخصوص میکس باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد